Sense-teamet

Kære medlem af Personaleforeningen Holstebro kommune.

Strammer bukserne og ønsker du at gå sommeren i møde med nye spisevaner, der også holder på sigt?

Coronakrisen har ramt os på de fysiske hold – og vi kan derfor ikke komme ud til Jer.

Vi vil derfor gerne tilbyde alle medlemmer af Personaleforeningen Holstebro Kommune en helt unik rabatkode til vores to onlinekurser.

Standardprisen ved køb af kurserne hver for sig er:

Kursus 1: 375,-

Kursus 2: 425,-

Hvis du køber kursuspakken er prisen:

Kursus 1+2: 699,-

Du kan til og med d. 8. maj få yderligere 250,- i rabat på kursuspakken til de 699,-

Du får dermed kursuspakken til KUN 449,-

Du får:

Kursus 1: Kom i gang med Sense på en dag

Kursus 2: Lær at tackle dine spisevaner, når hverdagens rutiner brydes

Begge kurser foregår online, hvor du får adgang til lektionsvideoer og andet spændende materiale.

Adgang til 14 webinarer. De første webinarer er optaget og dem kan du allerede nu se som videoer. Resten afholdes live hver torsdag frem til og med uge 27

Du tilmelder dig ved at gå ind på denne side: https://scandisense.thinkific.com/bundles/kursus-1-2-webinar

– klik på den blå knap ”Køb kursuspakken her”

– indtast dine informationer og vælg en adgangskode