Scala billet-kuponer

Scala billet-kuponer (udsalg – SÆLGES KUN PÅ HOLSTEBRO BIBLIOTEK)

Personaleforeningen ligger inde med et begrænset antal billetter til Scala, som efter aftale også kan bruges i BigBio.

Bigbio har nu uventet pålagt et gebyr på 15 kr. pr. billet, som opkræves i biografen når billetterne benyttes til almindelige forestillinger.

Derfor har Personaleforeningen besluttet, at sælge de sidste Scala-billetter med en rabat på 15 kr. Billetterne kan kun købes på biblioteket i Holstebro fra tirsdag d. 13. oktober 2020 i åbningstiden og indtil der ikke er flere billetter til salg.

Prisen er følgende:

• Almindelig biografbillet: 50 kr.
  • Almindelig biografbillet incl. menu (popcorn og sodavand): 90 kr.

BEMÆRK: Når biografbilletterne benyttes i BigBio, vil der blive opkrævet et gebyr på 15 kr. ved almindelige forestillinger (+ tillæg v. helaftensfilm og lignende).

Det er kun medlemmer af Personaleforeningen, som kan købe biografbilletter – og der skal vises dokumentation i forbindelse med købet (enten lønseddel eller medlemskort).

Bemærk også, at vi primært har ”sæt tilbage”, som indeholder billet+menu. Der kan højst købes 6 billetter pr. medlem!

For medlemmer, der allerede har købt Scala-billetkuponer, vil der i biografen også blive opkrævet et gebyr på 15 kr. Vi beklager meget, at vi ikke har fået disse informationer rettidigt, så vi har kunnet informere jer i forbindelse med købet.