Personaleforeningen Holstebro Kommune | Pernille Rosendahl i Folkets Hus og spisning
post-template-default,single,single-post,postid-53243,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pernille Rosendahl i Folkets Hus og spisning

Koncert med Pernille Rosendahl og spisning på Schous Brasserie torsdag den 25. oktober.

Pernille Rosendahl og hendes musikere drager dette efterår på intim akustisk tour, hvor hun giver koncerter i nogle af landets smukkeste kirker med en enkelt afstikker til Folkets Hus i Struer.

Koncerten vil indeholde numre fra hendes solomateriale samt nyfortolkninger af klassikere fra både Swan Lee og The Storm.

Hun deltagerer aktuelt i den nye sæson af TV2’s “Toppen af Poppen”.

Medlemspris: 200 kr.

Ledsagerpris: 400 kr.

Prisen inkluderer:

– Husmandsret på Schous Brasserie (menu kommer senere)
– 1 vand/øl/glas vin under middagen
– Billet til koncerten