Personaleforeningen Holstebro Kommune | Idrætsdag 2018
page-template-default,page,page-id-52722,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Idrætsdag 2018

Holstebro Kommune inviterer til kommunal idrætsdag den 3. november 2018.

For alle ansatte i Holstebro-, Lemvig-, Morsø-, Struer- og Thisted Kommune og Miljø – region midtjylland.

Det kræver ikke medlemskab af personalforeningen at deltage – alle kan være med. Så tag din kollega under armen og kom med til en sjov og festlig dag.

I løbet af dagen vil der blive afholdt en masse spændende aktiviteter, kommunerne imellem, inden for forskellige discipliner.

Cruise – Danmarks fedeste coverband underholder til aftenens fest.

Tilmeld dig direkte her

Tilmeldingsfristen er fredag den 5. oktober 2018.

Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500 Holstebro, Denmark

Pris for aktiviteter: 100 kr
Pris for fest: 250 kr
Pris for aktiviteter og fest: 300 kr

Der spilles i motionsrække og begynderrække.

Motionsrække: Deltagere der ikke har spillet turneringsbadminton de sidste 9-10 år.

Begynderrække: Spillere som har spillet badminton i max. 10 år, men aldrig spillet turnering.

Der spilles med plastbolde (inkluderet i prisen).
I må gerne spille med fjerbolde (skal selv medbringes), hvis I er enige om det.

Der spilles på tid, 15 min. pr. kamp. Er bolden i spil, når kampen slutter, skal den spilles færdig.
Er scoren lige, når kampen er slut, spilles til næste point.

Vinder af de enkelte rækker afgøres på følgende måde:

1. Flest vundne kampe
  2. Samlet point
  3. Pointforskel
  4. Højeste point

Bowls

Bowls går ud på at rulle/trille skævt vægtede kugler i en bue udenom en forhindring på midten af banen og dermed forsøge at komme så tæt som muligt på en målkugle der hedder JACK. Spillet er en blanding af curling og petanque.

Et hold består af 4 spillere.

Bueskydning

Holstebro Bueskytteforening stiller instruktør og udstyr til rådighed for en anderledes og sjov oplevelse for dig der gerne vil prøve kræfterne med bue og pil!

Måske gemmer der sig en lille Robin Hood et eller andet sted…

Forløbet bliver:
Instruktion i sikkerhed og skydeteknik.
3 prøve runder á 3 pile.
Konkurrence, 3 runder á 3 pile.
Vi opsamler skydesedler, så dagens bedste skytter kan findes.

Et hold på 15 personer tager ca. 20-30 min.

Alle kan deltage.

Dart

Dartklubben jyden arrangerer konkurrencen – flest point på 9 pile..!

E-sport

Her får vi besøg af Mejrup E-sport. De vil stille spille-consoler/computere op, hvorpå der kan spilles turneringer i Counter Strike.

Hit Fit dance

Er du vild med at danse?
Og elsker du god musik?
Så er Hit Fit Dance lige noget for dig.

Vi danser til alle de største hits gennem tiden. Vi skal svede, vi skal grine og have det sjovt.

Koreografierne holdes lette og simple så alle kan være med uanset alder og niveau.
Hit Fit Dance kræver ingen partner, blot godt humør og lysten til at danse.

Ved instruktør Anne-Kathrine Madsbjerg.

Human Football

Der spilles i 3 rækker. Dame-, herre- og mix-række.
I mixrækken skal der være min. 2 damer på banen. Damescoring tæller dobbelt.

Hvert hold består af 5 spillere samt evt. udskiftningsspillere.
Kampenes varighed forventes at blive 6 – 8 minutter. Kampenes varighed afhænger af antal tilmeldte hold.

Placeringen afgøres på følgende måde:

1. Antal point
  2. Resultat af indbyrdes kamp
  3. Målforskel
  4. Flest scorede mål

Linedance

Linedance danses til festlig Countrymusik og Country Rock. Senest er også en del latinamerikanske rytmer, pop og irsk inspireret musik kommet ind i linedance.

Linedance kan læres af alle, alder er stort set underordnet. Du skal blot kunne tælle til 8 og kunne holde takten.

Linedance danses uden partner og danses på rækker (lines). Det er en danseform for alle der kan lide at bevæge sig til musik. Og så er det god motion, både for krop og sjæl.

Der kræves ikke noget specielt udstyr for at danse linedance. Det vigtigste er at du har noget tøj på som du befinder dig godt i, samt at skoene er med lædersåler, eller en anden glat sål. Kondisko er ikke velegnede.
Det er en sjov og hyggelig måde at være sammen med andre mennesker på, og line dance er et rigtig godt alternativ, hvis du kan lide at danse og ikke har en fast partner at danse med, netop fordi man danser solo, det er godt hvis du kan lide god og forskellig musik.

Motionstur

Motionstur i området omkring Idrætscenter Vest.
Der vil være poster på ruten, som er cirka 3 km – og der kåres et vinderhold.

Saml et hold og kom ud i den friske luft. Alle kan være med.

Volley

Det er kun tilladt at spille med mix-hold, hvor mindst halvdelen af spillerne på banen er damer. Hvert hold må max. bestå af 8 spillere, hvoraf de 6 er på banen.

Kampene spilles på tid (15 minutter). Førstnævnte hold starter med at serve. Der gives point ved hver vunden bold, og der rokeres inden hver serv. Ved tidens udløb spilles den igangværende bold færdig. Der gives 3 matchpoint for vundne kampe og 1 matchpoint for uafgjorte kampe.

Puljerne afgøres efter:
1. Matchpoint i alt
2. Matchpoint indbyrdes
3. Pointforskel i alt
4. Flest point i alt
5. Lodtrækning

I tilfælde af uafgjort i semifinalen spilles videre til næste point. Tiderne skal overholdes.

Det vindende hold skal tælle point i næste kamp på samme bane.

Deltag i en times yoga med uddannet instruktør.

Medbring håndklæde.