Personaleforeningen Holstebro Kommune | Akvarelkursus på Fur hos Alek Krykow d. 26. januar 2019
post-template-default,single,single-post,postid-53644,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Akvarelkursus på Fur hos Alek Krykow d. 26. januar 2019

Kom med Kunstudvalget til et spændende akvarel kursus på Fur hos Alek Krykow i Jettehuset – se mere på hjemmesiden under “arrangementer”

Han vil undervise indenfor akvarel og hans plan med os er, at vi slutter kurset med at have et par færdige akvareller hver især – Alek forestiller sig akvareller indenfor landskaber, blomster etc.

Kurset er både for nybegyndere og dem, der har prøvet akvarel før, da Alek er en rutineret underviser på alle planer.

Se mere på www.akvarel.dk

Program for dagen:

Kl. 9,30 mødes vi ved Branden, Færgelejet til Fur, hvor vi fordeler os i 3 biler og tager færgen til Fur.
Kl. 10,00-12,00 undervisning
kl. 12,00-13,00 frokost
kl. 13,00-15,00 undervisning
Kl. 15,00 afgang til færgen

Hele kurset koster kr. 200,00 pr. person og med i prisen er:
Færgebillet
Frokost incl. drikkevarer
Palet med 5 kunstnerakvarelfarver
Rund akvarelpensel nr. 10
A3 akvarelpapir (nok til hele kurset)

Man sørger selv for transport til færgelejet ved Branden. Der kan aftales fælleskørsel internt blandt deltagerne når vi ved hvem der deltagere. Der vil komme mail med information efter tilmelding.

Der er plads til 12 på kurset og det er forbeholdt medlemmer af personaleforeningen.

Tilmelding er bindende.

Har du spørgsmål til arrangementet, skal du skrive direkte til Anni Kaastrup Ramsdahl på anni.kaastrup.ramsdahl@holstebro.dk